top of page

L'ESCOLA - TALLER

 

L'OCI ENGINYÓS, L'OCI INTEL·LIGENT

Fem tallers de construcció i creació de jocs, joguines i maquetes amb tot tipus de materials aplicant tècniques i habilitats de petita mecànica i electricitat. També fem Tallers de natura , de cuina,  Laboratori d'experiments...

Un espai obert a la descoberta que potencia el seu esperit innat per a conèixer i entendre el món que els envolta

20221013_110829.jpg
20211005_193010.jpg
20211113_112512.jpg
20210311_180132.jpg

NATURA

Per a conèixer i respectar la natura, cal haver-la observat de prop. En aquest taller i d'una manera activa a través de jocs, treballs d'observació directa i tasques al jardí, posem a l'abast del nen els elements necessaris per a assolir aquesta fita.

CIÈNCIA I TÈCNICA

CUINA

Electricitat i petita mecànica. El coneixement d'una ciència és complex, però sempre cal partir d'un fonament. Tot experimentant, el nen pot començar a descobrir el perquè de moltes coses. Potenciant el seu afany innat per conèixer li oferim activitats i mitjans adequats a la seva edat per tal de poder-ho investigar.

TALLERS

La fusta permet desenvolupar en el nen tant les habilitats manipulatives com el seu enginy i creativitat. La construcció dels propis jocs, joguines, maquetes i models estaran al seu abast en aquest taller.

Elaborar pastissos, melmelades, conserves, etc...ens permet introduir al nen en un món, el de la cuina, que descobreix atractiu i ple de possibilitats.

TALLERS DE DUES HORES, UN DIA A LA SETMANA I DUES EXCURSIONS PER TRIMESTRE

 de 5 a 7h -  de 2/4 de 6 a 2/4 de 8h o de 6 a 2/4 de 8

Durant tot el curs i seguint el calendari escolar, els nens poden venir un dia a la setmana: els dimarts, els dimecres o els dijous, segons la seva edat.

Els horaris a escollir són:

d'1/4 de 5h a 1/4 de 8h /de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda

o bé de 6 a 2/4 de 8 de la tarda.

Cada trimestre complementen les activitats del taller dues excursions matinals que es realitzen en dissabte, una d’elles oberta a mares i pares.

Tot al llarg del curs i dins d'aquests horaris els nens i nenes duen a terme diferents activitats de fusteria, natura, experiències, cuina...

A l'Obrador, hi trobareu, a més de personal especialitzat i amb una llarga experiència pedagògica, unes instal·lacions i un ambient de treball agradable i engrescadors:

- 200 m2 de tallers, amb aula de natura i cuina, sala de jocs- biblioteca i pati.

- Grups amb un màxim de 12 nens per activitat.

- Participació activa dels nens i nenes i atenció personalitzada.

TALLER D'ESTIU

DEL 25 AL 28 DE JUNY

 

L’horari serà de 9h a 2/4 de 2h amb l’opció de dinar fins les 3h de la tarda amb carmanyola o bé amb menú

 

OBRIM LES INSCRIPCIONS EL 24 D'ABRIL DE 2024

bottom of page